• spanduk1
  • spanduk2
  • spanduk3

Kekuwatan Perusahaan

Perusahaan iki didegaké ing taun 2015 ing wilayah kalebu 15 hektar, kanthi area tanduran luwih saka 10.000 meter persegi.

Teknologi Diwasa

Saiki duwe tim manajemen profesional lan luwih saka 100 teknisi, meh 100 peralatan otomatisasi profesional.

Dijual Wiyar

Iki wis diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Rusia lan negara liya, lan entuk distributor domestik lan manca.

Tujuan Layanan

Perusahaan kasebut tundhuk karo konsep manajemen sing berorientasi lan jujur ​​lan ngeyel supaya ngasilake produk berkualitas tinggi.

  • babagan kita

Babagan awake dhewe

Ningbo City Junkai Industri Karet Lan Perdagangan Co, Ltd diadegaké ing taun 2015 kanthi ibukutha sing kadaptar 2 yuta. Dununge ana ing zona industri saka Pekan Xiaocao, Kota Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalebu area seluas 15 hektar lan area tanduran sing luwih saka 10.000 meter persegi. Iki minangka perusahaan saham bareng khusus ing desain, ngasilake lan adol ban kanggo kendharaan listrik, kendaraan rekreasi, motor lan kendaraan liyane. Perusahaan iki tundhuk karo konsep "kualitas, inovasi, layanan", berorientasi kualitas, manajemen integritas , layanan pelacakan kabeh, lan mekso nggawe produk berkualitas tinggi.

Maca liyane