Sawijining kembang ATV Universal Tyre
  • Air ProSawijining kembang ATV Universal Tyre
  • Air ProSawijining kembang ATV Universal Tyre
  • Air ProSawijining kembang ATV Universal Tyre
  • Air ProSawijining kembang ATV Universal Tyre
  • Air ProSawijining kembang ATV Universal Tyre

Sawijining kembang ATV Universal Tyre

Tirai Universal ATV Universal digunakake kanggo nggunakake kendaraan off-road lan kendaraan alat ing pesisir, lumpur, rawa, gunung-gunung lan wilayah liyane. Nalika produksi profesional, kita pengin menehi sampeyan Tiro Universal ATV Universal.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sawijining kembang ATV Universal Tyre

 


1.Description of this Sawijining kembang ATV Universal Tyre

Sawijining kembang ATV Universal Tyre is widely applied to the use of off-road vehicles and tool vehicles in beaches, mud, swamps, mountains and other areas.As the professional manufacture, we would like to provide you Sawijining kembang ATV Universal Tyre.The above is for Sawijining kembang ATV Universal Tyre. If you want to know more about Sawijining kembang ATV Universal Tyre, Spark ATV Universal Tire, Towed ATV Universal Tire, etc., you can contact us.

 


2.Parameter of this Sawijining kembang ATV Universal Tyre

The following is the data of the detailed parameters of the Sawijining kembang ATV Universal Tyre, I hope to help you have a better understanding.

KANGGO

SAIJAH

JENIS

P.R.

MAX INFL (P.S.I / BAR)

PIN (LBS / KGS)

OD (IN / MM)

SW (IN / MM)

RIM JENIS

CATETAN

JK600

26 * 9-14

TL

 

 

 

 

 

 

 

 

25 * 10-12

TL

6

36

418/190

635

254

12x8

 

 

25 * -12

TL

6

36

308/140

635

203

12x6

 

 

23 * 7-10

TL

4

24

264/120

582

176

 

 

 

22 * 10-10

TL

4

24

385/175

558

252

 

 

 

19 * 7-8

TL

4

20

176/80

480

175

 

 

 

18 * 9.5-8

TL

4

24

227/103

457

242

 

 

大A

16 * 8-7

TL

2

24

275/125

406

182

 

 

大A

23 * 10-10

TL

 

 

 

 

 

 

 

 

23 * 8-10

TL

 

 

 

 

 

 

 

If you want to know more Sawijining kembang ATV Universal Tyre, or other related Spark ATV Universal Tire, Towed ATV Universal Tire…and other products, you can contact us.



3.  Image of this Sawijining kembang ATV Universal Tyre

If you want to know Sawijining kembang ATV Universal Tyre, more related products, such as Spark ATV Universal Tire, and Towed ATV Universal Tire… etc., you can contact us directly. We can provide you with more Butterfly Flower ATV Universal Tire, related information, or Spark ATV Universal Tire, or Towed ATV Universal Tire… information sent to your e-mail.

Sawijining kembang ATV Universal Tyre 


Our Factory of this Sawijining kembang ATV Universal Tyre

Our factory has more experience in production Sawijining kembang ATV Universal Tyre,and we can provide multiple types related products, such as Spark ATV Universal Tire,Towed ATV Universal Tire,Herringbone Flower ATV Universal Tire,etc. If you want to know more details about these, welcome to contact us! As long as you need, we are always there.


Ningbo City Junkai Industri Karet Lan Perdagangan Co, Ltd diadegaké ing taun 2015 kanthi ibukutha sing kadaptar 2 yuta. Dununge ana ing zona industri saka Pekan Xiaocao, Kota Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalebu area seluas 15 hektar lan area tanduran sing luwih saka 10.000 meter persegi. Perusahaan gabungan bareng khusus ing desain, ngasilake lan adol ban kanggo kendharaan listrik, kendaraan rekreasi, motor lan kendharaan liyane.


Perusahaan kasebut tundhuk karo konsep "kualitas, inovasi, layanan", berorientasi kualitas, manajemen integritas, layanan pelacakan kabeh, lan ngeyel supaya nggawe produk berkualitas tinggi. Iki wis diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Rusia lan negara liya, lan entuk distributor domestik lan manca. Ulasan apik. Saiki duwe tim manajemen profesional lan luwih saka 100 teknisi, meh 100 peralatan otomatisasi profesional, kanthi nilai output taunan meh 50 yuta.



Our Service of this this Sawijining kembang ATV Universal Tyre

We have standardization process in production this Sawijining kembang ATV Universal Tyre, and ensuring our product’s quality.We have professional pre-sale team, they can answer your each questions, which are about Spark ATV Universal Tire,Towed ATV Universal Tire,Sawijining kembang ATV Universal Tyre,Herringbone Flower ATV Universal Tire,etc.We have hard-working after-sales team, who are providing after-sales service and protection for our clients.

Kita bakal netepi prinsip konsisten, orientasi sing jujur ​​lan berorientasi layanan kanggo menehi produk sing bermutu kanggo pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Looking forward to your inquiry for this Sawijining kembang ATV Universal Tyre.





Panas Tags: Tirai Universal ATV Universal, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China, Digawe ing China, Kualitas, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.