Babagan Kita


Ningbo City Junkai Industri Karet Lan Perdagangan Co, Ltd diadegaké ing taun 2015 kanthi ibukutha sing kadaptar 2 yuta. Dununge ana ing zona industri saka Pekan Xiaocao, Kota Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalebu area seluas 15 hektar lan area tanduran sing luwih saka 10.000 meter persegi. Perusahaan gabungan bareng khusus ing desain, ngasilake lan adol ban kanggo kendharaan listrik, kendaraan rekreasi, motor lan kendharaan liyane.


Perusahaan kasebut tundhuk karo konsep "kualitas, inovasi, layanan", berorientasi kualitas, manajemen integritas, layanan pelacakan kabeh, lan ngeyel supaya nggawe produk berkualitas tinggi. Iki wis diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Rusia lan negara liya, lan entuk distributor domestik lan manca. Ulasan apik. Saiki duwe tim manajemen profesional lan luwih saka 100 teknisi, meh 100 peralatan otomatisasi profesional, kanthi nilai output taunan meh 50 yuta.


Kita bakal netepi prinsip konsisten, orientasi sing jujur ​​lan berorientasi layanan kanggo menehi produk sing bermutu kanggo pelanggan ing omah lan ing luar negeri.