JK 620-02 Tyro Pit motor Lawang
  • Air ProJK 620-02 Tyro Pit motor Lawang
  • Air ProJK 620-02 Tyro Pit motor Lawang
  • Air ProJK 620-02 Tyro Pit motor Lawang
  • Air ProJK 620-02 Tyro Pit motor Lawang
  • Air ProJK 620-02 Tyro Pit motor Lawang

JK 620-02 Tyro Pit motor Lawang

Minangka Pabrik profesional, kita seneng ban ban motor 620-02 JK.20 ing ndhuwur iki yaiku ban motor ban JK 620-02. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan ban motor 620-02 ban, JK 621-03 ban motor off-road, lan sapiturute, sampeyan bisa hubungi kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

JK 620-02 Tyro Pit motor Lawang



1. Katrangan ban motor 620-02 ban iki

Ban motor 620-02 ban nganggo dalan gedhe lan katrampilan kuwat banget. Ban motor 620-02 ban wis cocog kanggo motor loro-loreng motor sing nyopir ing alas, lereng gunung, pantai kali, wedhi lan lumpur. Sing umum digunakake ing kompetisi off-road, motor off-road ing olahraga ekstrem nggunakake ban jinis iki.Minangka Pabrik profesional, kita seneng ban ban motor 620-02 JK 620-02.Ing ndhuwur iki kanggo ban motor 620-02 ban. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan ban motor 620-02 ban, JK 621-03 ban motor off-road, lan sapiturute, sampeyan bisa hubungi kita.

 

 

2. Parameter ban ban motor 620-02 iki

Ing ngisor iki minangka data babagan detil ban motor 620-02 ban motor 620-02, muga-muga bisa mbantu sampeyan ngerteni luwih apik.

KANGGO

SAIJAH

JENIS

P.R.

MAX INFL (P.S.I / BAR)

PIN (LBS / KGS)

OD (IN / MM)

SW (IN / MM)

RIM JENIS

CATETAN

JK620-02

8 / 100-12

TT

 

2.25BAR

190KGS

41M

 

6.0-12

 

 

90 / 100-14

TT

 

 

 

 

 

 

 

 

2.50-10

TT

 

 

 

 

 

 

 

 

300-10

TT

 

 

 

 

 

 

 

Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh ban motor 620-02 ban, utawa ban JK 621-03 ban motor liyane dalan, sampeyan uga bisa hubungi kita.



3. Gambar ban motor 620-02 ban iki

Yen sampeyan pengin ngerti ban motor 620-02 ban, produk liyane sing ana gandhengane, kayata ban motor 621-03 ban motor dll, sampeyan bisa langsung hubungi kita. Kita bisa nyedhiyani ban motor 620-02 ban, informasi sing ana gandhengane, utawa informasi ban motor 621-03 ban sing dikirim menyang e-mail sampeyan.

 


4. Pabrik motor motor ban 620-02 iki

Pabrik kita duwe pengalaman luwih akeh ing produksi kendaraan motor ban 620-02 produksi lan kita bisa nyedhiyani macem-macem jinis produk sing ana gandhengane, kayata ban ban motor 621-03, lan liya-liyane. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan, welcome hubungi kita! Yen sampeyan mbutuhake, kita mesthi ana.


Ningbo City Junkai Industri Karet Lan Perdagangan Co, Ltd diadegaké ing taun 2015 kanthi ibukutha sing kadaptar 2 yuta. Dununge ana ing zona industri saka Pekan Xiaocao, Kota Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalebu area seluas 15 hektar lan area tanduran sing luwih saka 10.000 meter persegi. Perusahaan gabungan bareng khusus ing desain, ngasilake lan adol ban kanggo kendharaan listrik, kendaraan rekreasi, motor lan kendaraan liyane.


Perusahaan kasebut tundhuk karo konsep "kualitas, inovasi, layanan", berorientasi kualitas, manajemen integritas, layanan pelacakan kabeh, lan ngeyel supaya nggawe produk berkualitas tinggi. Iki wis diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Rusia lan negara liya, lan entuk distributor domestik lan manca. Ulasan apik. Saiki duwe tim manajemen profesional lan luwih saka 100 teknisi, meh 100 peralatan otomatisasi profesional, kanthi nilai output taunan meh 50 yuta.



5.Obits saka ban motor 620-02 ban iki

Kita duwe proses standarisasi kanggo produksi ban motor 620-02 iki, lan njamin kualitas produk. Kita duwe tim pra-profesional sing profesional, bisa mangsuli pitakon, yaiku bab ban motor 621-03 ban motor, lan sapiturute. Kita duwe tim sales sawise kerja sing sregep, sing menehi layanan sawise-sales lan perlindungan kanggo klien kita.

Kita bakal netepi prinsip konsisten, orientasi sing jujur ​​lan berorientasi layanan kanggo menehi produk sing bermutu kanggo pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Nggolek kanggo pitakonan kanggo ban motor 620-02 ban iki.





Panas Tags: JK 620-02 Tirus Motosan Off-road, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China, Digawe ing China, Kualitas, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.