JK 621-03 Tyro Pit motor Lawang
  • Air ProJK 621-03 Tyro Pit motor Lawang
  • Air ProJK 621-03 Tyro Pit motor Lawang
  • Air ProJK 621-03 Tyro Pit motor Lawang

JK 621-03 Tyro Pit motor Lawang

Ban motor 621-03 ban langsung ngalami pola sing jero lan kemampuan nyenggol. Ban motor 621-03 ban mung cocog kanggo motor loro-loreng motor sing nyopir ing alas, lereng gunung, pantai kali, wedhi lan lumpur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

JK 621-03 Tyro Pit motor Lawang



1. Katrangan ban motor 621-03 ban iki

Ban motor 621-03 ban nduwe pola jero lan katrampilan canggih. Ban motor 621-03 ban mung cocog kanggo motor loro-loreng motor sing nyopir ing alas, lereng gunung, pantai kali, wedhi lan lumpur. Sing umum digunakake ing kompetisi off-road, motor off-road ing olahraga ekstrem nggunakake ban jinis iki.Minangka Pabrik profesional, kita seneng ban ban motor 621-03.Ing ndhuwur iki kanggo ban motor 621-03 ban. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan ban motor 620-02 ban, JK 621-03 ban motor off-road, lan sapiturute, sampeyan bisa hubungi kita.

 

 

2. Parameter ban ban motor 621-03 iki

Ing ngisor iki minangka data babagan detil ban motor 621-03 ban motor 621-03, muga-muga bisa mbantu sampeyan ngerteni luwih apik.

KANGGO

SAIJAH

JENIS

P.R.

MAX INFL (P.S.I / BAR)

PIN (LBS / KGS)

OD (IN / MM)

SW (IN / MM)

RIM JENIS

CATETAN

JK621-03

60 / 100-14

TT

 

2.25BAR

106KGS

 

 

2.50-14

 

 

70 / 100-17

TT

 

 

 

 

 

 

 

 

2.75-12

TT

 

 

 

 

 

 

 

Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh ban motor 621-03 ban, utawa ban JK 620-02 ban motor liyane sing ana gandhengane, sampeyan uga bisa ngubungi kami.



3. Gambar ban motor 621-03 ban iki

Yen sampeyan pengin ngerti ban motor 621-03 ban, produk liyane sing ana gandhengane, kayata ban motor 620-02 ban motor, lan sapiturute, sampeyan bisa langsung hubungi kita. Kita bisa nyedhiyani ban motor 621-03 ban, informasi sing ana gandhengane, utawa informasi ban motor 620-02 ban sing dikirim menyang e-mail sampeyan.

JK 621-03 Tyro Pit motor Lawang 


4. Pabrik pabrik motor JK JK 621-03 iki

Pabrik kita duwe pengalaman luwih akeh ing produksi kendaraan motor ban 621-03 produksi lan kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk sing gegandhengan, kayata JK 620-02 ban motor off-road, dll. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan, welcome hubungi kita! Yen sampeyan mbutuhake, kita mesthi ana.


Ningbo City Junkai Industri Karet Lan Perdagangan Co, Ltd diadegaké ing taun 2015 kanthi ibukutha sing kadaptar 2 yuta. Dununge ana ing zona industri saka Pekan Xiaocao, Kota Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalebu area seluas 15 hektar lan area tanduran sing luwih saka 10.000 meter persegi. Perusahaan gabungan bareng khusus ing desain, ngasilake lan adol ban kanggo kendharaan listrik, kendaraan rekreasi, motor lan kendharaan liyane.


Perusahaan kasebut tundhuk karo konsep "kualitas, inovasi, layanan", berorientasi kualitas, manajemen integritas, layanan pelacakan kabeh, lan ngeyel supaya nggawe produk berkualitas tinggi. Iki wis diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Rusia lan negara liya, lan entuk distributor domestik lan manca. Ulasan apik. Saiki duwe tim manajemen profesional lan luwih saka 100 teknisi, meh 100 peralatan otomatisasi profesional, kanthi nilai output taunan meh 50 yuta.



5.Obits saka ban motor 621-03 ban iki

Kita duwe proses standarisasi kanggo produksi ban motor 621-03 ban iki, lan njamin kualitas produk. Kita duwe tim pra-profesional sing profesional, bisa mangsuli pitakon, yaiku babagan ban ban motor 620-02, lan sapiturute. Kita duwe tim sales sawise kerja sing sregep, sing menehi layanan sawise-sales lan perlindungan kanggo klien kita.

Kita bakal netepi prinsip konsisten, orientasi sing jujur ​​lan berorientasi layanan kanggo menehi produk sing bermutu kanggo pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Nggolek kanggo pitakonan kanggo ban motor 621-03 ban iki.





Panas Tags: JK 621-03 Tirus Motosan Off-road, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China, Digawe ing China, Kualitas, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.