Warta Industri

Sepira ganti ban kasebut owah?

2020-06-08
Wektu panggantos Tirus: mileage milehe udakara 50-60,000 kilometer. Ajeg priksa garis dhasar kanggo nyandhang bantandha saka mobil. Nalika ban ing njaba ban tekan garis dasar panggantos, iku ategesban kudu diganti. Kajaba iku, nalika ora ana sandhangan sing ora rata ing permukaan utawa pinggiran ban, utawa nalika ananyentol ing sisih ban kasebut, prelu ngganti ban kasebut.

Umume ban ora aman sawise mlaku 50,000 kilometer. Ing teori, perlu kanggo ngganti ban. Nanging,mobil pribadi saiki jarang diganti dadi awal. Pisanan, mitra cilik tresna karo mobil, lan nomer loro, dalanekahanan mobil Sejatine apik banget. Selagi kacepetan ora tambah asring, seret balapan, buntutnggulung, ngencengi darurat, lan liya-liyane, lan ban ana 70.000 nganti 80.000 kilometer, ora ana keraguan.