Warta Industri

Apa tegese nomer lan huruf ing ban kasebut?

2020-06-08
Ban minangka bagean sing paling gampang kanggo nganggo lan ganti bagean otomatis. Pentinge lan nggunakake bathi nyata.Nanging sampeyan bakal nemokake manawa sampeyan ndeleng pirang-pirang nomer lan huruf liyane ing ban kasebut, sampeyan ora ngerti makna kasebut.
Apa tegese jinis tandha ing ban kasebut?


1. Jembar bagean
Nggawe 205/60 R16, 91V minangka conto, 205 nuduhake ambane bagean ban, yaiku jembar antaranerong trotoar (ing milimeter).

Jembaré ban biasane ana pengaruh area kontak ban lan lemah. Umumé, ambanemobil mini antarane 125-155mm, mobil cilik ing antarane 165-195mm, lan mobil kompak ana ing antarane 195-225mm.Ban luwih wiyar lan area kontak alami karo lemah tambah. Mesthi bakal nambahgenggeman lan uga langsung ningkatake kinerja rem. Nanging, ana kekurangan. Gesekan liyaneLumahing umume bakal nuwuhake swara lan resistensi sing luwih akeh, sing bakal nimbulake gangguan lan konsumsi bahan bakar. Inggenggeman uga ana gandhengane karo komposisi ban kasebut. Umumé, sing alus ing materi, genggeman luwih kuat,
nanging kekiatan sing luwih ala.

Mulane, jembarane ora akeh, amarga rintangan ban luwih gedhe, bahan bakar luwih dhuwurkonsumsi, luwih cepet nyepetake. Pramila, kita ora bisa kanthi alon nambah ban, kita kudu koordinasikekuwatan lan kinerja ekonomi kendharaan. Milih ban luwih akeh saestu mbiyantu ditangani lan liya-liyanepagelaran, nanging disaranake cocog karo ban sing luwih gedhe kanthi cekap, yen kekuwatane sithikjembaré ban bakal nimbulaké masalah luwih akeh kanggo konsumsi bahan bakar lan rumangsa setir.


2. Rasio flat flat
60 yaiku rasio sing rata. Rasio rata nuduhake rasio dhuwur rusak ing jembaré bagean ban,yaiku, kekandelan sing dipérang kanthi ambane 60%, lan kekandelan ban uga bisa dibalik, dadicilik rasio datar tegese ban Luwih tipis.

Ban rasio aspek dhuwur cukup kepenak amarga saka trotoar sing dawa lan kapasitas bantalan kuwat,nanging dheweke duwe perasaan sing ala ing dalan lan resistensi lemah nalika nggulung. Kayane sampeyan ngagemsepasang sepatu kanthi soles sing kandel lan kelenturan apik. Apik banget nalika mlaku-mlaku utawa mlaku ing sendhang,nanging gampang stomp yen wis mlaku.

Ukuran ban cilik, diameter diameter amba duwe trotoar sing luwih cendhek lan kothak sing luwih amba, saengga area lemah.ban bisa menehi tekanan akeh, umpan balik ing dalan ngrasa cetha banget, lan kemampuan kanggo nolak gulungnalika ngowahi kuwat. Nangani kendharaan banget. Persis kaya sampeyan nganggo sepatusoles sing tipis banget, apa wae tanggapan ing lumahing dalan cetha banget. Sampeyan bakal duwe perasaan sing béda nalika mlakuwatu cilik. Cetha, nganggo sepatu kaya ngono bakal ora kepenak yen mlaku. Nanging yen sampeyan diijinimlaku ing landasan pacar, sikil sampeyan bisa mlaku ing dalan kanthi apik, sepatu kaya bagean sikil, lan bakal cepet.


3. ban radial lan diameteripun rodha
Ban umum kita ditandhani R, yaiku ban radial, umume dikenal "ban kawat baja". Ban radialnuduhake arah pengaturan tali kabel internal kanthi ban ing sudut 90 derajat ing garis tengahundhak-undhakan, sing jenenge meridian ing ndonya. Umume ban ban iki duwe lapisan baja ing sisih ndhuwurban kasebut, sing bisa nahan tekanan tekanan internal sing gedhe, undhak-undhakan kasebut ora gampang dibentuk, lan nduweni lemah sing apikgenggeman lan stabilitas, cocog kanggo nyopir kacepetan dhuwur. Mobil saiki nganggo ban radial.

Dibandhingake karo ban diagonal biasa, ban radial duwe kelenturan sing luwih gedhe lan resistensi nyandhang sing apik, sing bisanambah umur layanan ban nganti 30-50%, duwe resistensi gulung murah, bisa nyuda panggunaan bahan bakar mobiludakara 8%, lan duwe kinerja adhesion sing apik lan kinerja bantal sing apik. Keuntungan gedhenggawa kapasitas lan ora gampang tusukan. Kerugian kasebut yaiku yen trotoar gampang retak, lan amargadeformasi sisih gedhe, stabilitas tambahan mobil kurang, lan syarat-syarat teknis manufakturlan larang regane.

Nomer ing mburi R nuduhake diameter hub, kanthi inci. Dadi, nalika milih ban, bisadicocogake miturut ukuran hub.