Warta Industri

Apa pengaruh parkir jangka panjang ing ban?

2020-06-15
Mobil ora wedi banget nyopir, nanging wedi ngeculake. Yen mobil diparkir luwih saka siji wulan, operasi sing cocog "dadi pemanasan" bakal ditindakake kanggo mriksa apa sing salah.

Salah sawijining papan sing asring disenengi yaiku ban.

Ban kasebut bisa dadi komponen "model tenaga kerja" sing paling akeh ing kabeh mobil. Biasane rem sing mandheg dienggo, banjur srengenge lan angin, lan dheweke nyengkuyung bobot kendharaan saben wayahe.

Ana masalah ing kene: ing kahanan kerja ban sing beda-beda, kerugian beda.

Ing kasus mbukak biasane, tekanan ban kasebut disebar kanthi rata; nalika kendharaan diparkir nganti suwe, ban kasebut ana ing kahanan sing dawa dipencet lan wis ditetepake, bisa dadi tuwa, lan bakal ana retak, ewah-ewahan, bocor udara, lsp. duwe ujar: "Tirus bakal ilang udakara udakara 0.1bar saben wulan. Yen tekanan ban saya suda nganti suwe, ban bisa uga duwe masalah."
Ing ndhuwur mung digunakake kanggo normal.

Yen tekanan ban saya sithik, yen dalan maneh ing dalan maneh, ubah bentuk trotoar sing tambah bakal nyebabake karusakan lan ban sing rata.

Ing kahanan normal, kisaran tekanan ban yaiku 2.2bar-2.5bar. Sajrone wabah kasebut, akeh sing duwe mobil ora kudu metu, lan mobil kasebut ora mindhah susuh luwih saka 2 wulan. Sampeyan perlu kanggo ngukur maneh tekanan sadurunge arep ing dalan.

Sanajan ora prelu lelungan, mobil kasebut kudu bisa diusir udakara 2 minggu supaya ban tetep ora cocog.