Warta Industri

Peranan ban

2020-06-15
Ban ATV ban kebak kembang kembang lan lebar amba banget. Spesifikasi umume 200 \ 90-fz15.
Ban minangka salah sawijining komponen penting ing mobil, lan fungsine kalebu:
1. Ndhukung bobot kendharaan kendharaan, nanggung beban kendharaan, lan ngirim pasukan lan momen ing arah liyane;
2. Ngirimake traksi trak lan rem kanggo njamin adhesion sing apik ing antarane gembong lan lumahing dalan kanggo nambah daya, rem lan passability saka mobil; digarap gantung mobil kanggo ngenthengake dampak saka mobil nalika nyopir, Lan nggedhekake getaran sing diasilake;
3. Nyegah bagean otomatis saka geter abot lan karusakan awal, adaptasi karo kendharaan kendharaan kanthi kacepetan dhuwur lan nyuda gangguan nalika nyopir, lan njamin keamanan nyopir, stabilitas penanganan, kenyamanan, lan energi hemat.