Warta Industri

Definisi ban ATV

2020-06-15

Jeneng lengkap ATV yaiku Kabeh Kendaraan Terrain (alat transportasi cocog kanggo kabeh terrain). Ban AVT minangka ban khusus kanggo khusus kendaraan jinis iki. Produk ban ATV umume digunakake ing kendharaan off-ATV, digawe saka karet butil lan karet alami kanthi kualitas apik. Saiki, umume ban ATV aliran utama ing dunya yaiku ban motor dhuwur, dhuwur, rata, lan ora duwe batuk. Umume digunakake ing ban ATV lan Gough. Lapangan militer uga dadi pasar gedhe kanggo ban AVT.


Miturut tampilan kasebut, Kabeh Kendaraan Terrain meh ora bisa dijarwakake minangka "lokomotif-roda off-road all-terrain", nanging biasane diarani "ATV" amarga ing pasir sing alus, ban sudhut ATV bisa nambah kontak karo Area lemah. sing nggawe gesekan luwih gedhe, lan pola undhak-undhakan sing unik ndadekake ban kasebut ora gampang diluncurake lan dililir, saéngga gampang ngusir pasir, nanging nyatane, ATV kanthi kualitas lan kinerja sing apik ora mung bisa nyopir ing pantai, kali, alas, alas dalan, Aliran lan malah tanah cilik sing luwih ala bisa dikalahake kanthi gampang. Wong sing nggawa utawa ngangkut barang ndadekake fungsi ATV paling lengkap, lan bisa diarani alat mobile sing serba guna. Ban Atv minangka ban kembang kembang full-vacuum, lan katon banget dibandhingake karo ban mobil biasa. Amarga ban AVT minangka ban sing ora diatur, mula ana spesifikasi lan pola.

Sadurunge:

Peranan ban