Warta Industri

Apa peran upgrade ban?

2020-06-16

Ban ikutanggung jawab kanggo kontak antarane awak mobil lan lemah, ngirim kabeh kekuwatan ing antarane permukaan dalan lan awak.Untuk tingkat tartamtu, kinerja mobil gumantung karo kinerjaban ban.Nanging, ing modifikasi sistem mlaku, asalake diameter lan ambane rim diganti (owah-owahan ambane luwih saka 1 inci),ban bansaka ukuran sing cocog kudu diganti maneh, saéngga upgradeban banuga umum banget.

Ban iku

Akeh pamilik mobil ora nggatekake ban nalika ngeculake. Iki dianggep minangka prilaku sing cendhek yen ban kanthi kinerja dhuwur lan ora gelem tuku ban kanthi genggaman sing luwih apik. Watesan setir sing luwih dhuwur tegese luwih genggem bisa digunakake nalika ngganti garis kanthi cepet utawa ngatasi alangan.

Kajaba iku, jarak rem uga bakal nambah kekuwatan sing efektif amarga asil dandanban bangenggeman, lan cendhak jarak rem. Kajaba iku, perbaikan grip nalika nyopir kanthi bener bisa ningkatake stabilitas mobil.

Pilihan ban kasebut minangka barang sing penting banget.

Saben kabiasaan panggunaan pemilik mobil, panggunaan, gaya nyopir, lan sapiturute, ora bisa padha, saéngga ora bisa umum ngatur ban. Mung siji sing bisa digunakake, lan luwih akeh kinerja sing kudu digatekake, luwih akeh biaya.