Warta Industri

Apa sampeyan ngerti pangerten umum perawatan ban ban?

2020-06-23

Ban motor nalika nyopir padha karo sepasang sikil manungsa, lan sepasang ban padha padha karo sepasang kasut. Ban uga wigati kanggo motor nalika nyopir.

 

Fungsi sakaban motoring nyopir yaiku:

 

1: Hubungan langsung karo lemah, nggawa bobot mobil.

 

2: Kelenturan sawise inflasi bisa santai lan nyerep geter sing disebabake dening dalan sing ora rata nalika nyopir.

 

3: Mesthekake kendharaan ora bakal diluncurake nalika nyopir.

 ban motor

Apa titik utama pangopènan ban motor:

 

Tekanan inflasi ban sing tepat bisa nggawe motor nduweni daya tarik lan stabilitas maksimal, lan umur layanan bakal luwih suwe. Yen tekanan ban saya gedhe, stabilitas kendharaan bakal suda, lan bakal ana perasaan sing bakal mlumpat nalika nyebrang ing dalan gedhe.

 

Terusban motorutuh lan wijine resik:

 

Sawise saben nitih, priksa ban ing ngarep lan ban mburi kanggo nyegah watu cilik utawa barang-barang manca liyane ing pola kasebut. Priksa tekanan ban nalika sampeyan metu kanggo nyegah kacilakan sing ora perlu.

 

Ngindhari cahya cahya

 

Kadhang cahya srengenge bakal nggawe ban saya tuwa lan tuwa. Nalika parkir motor kasebut, kudu dilebokake ing papan sing bentuke bentuke bukti, kelembapan srengenge, lan bukti udan. Iki bisa duwe peran tartamtu ing ban mobil utawa ing cangkang lan sirkuit kendharaan. Kanggo pangayoman, aja masang ban kasebut ing papan sing korosif. Yen sampeyan ora mindhah mobil kanggo dangu, luwih becik ndhukung mobil kasebut kanggo nyegah deformasi sing disebabake dening beban jangka panjang.