WARTA

  • Ban motor nalika nyopir padha karo sepasang sikil manungsa, lan sepasang ban padha padha karo sepasang kasut. Ban uga wigati kanggo motor nalika nyopir.

    2020-06-23

  • Kabeh wong ngerti yen ban iku jinis sing bisa digunakake, lan kudu diganti kanthi tepat wektu sawise digunakake kanggo wektu tartamtu. Yen ora, dheweke bakal nimbulaké ancaman marang urip pemilik mobil, uga bakal ana motor. Nanging, ing antarane pirang-pirang bagean motor, ban katon ora pati penting, nanging uga bagean sing paling angel dingerteni. Akeh wong sing ora nggatekake nalika ngganti ban, sing mengaruhi umur, mula kepiye milih motor kaya ngapa ban?

    2020-06-22

  • Ana telung aspek utama sing nemtokake kinerja ban: 1. Lebar Tirus lan dhuwur; 2. Materi Tirus Tirus; 3. pola undakan Tirus. Telung aspek kasebut ora mung parameter mandiri, nanging uga ana gandhengane. Bebarengan, dheweke nemtokake "telung segi telu" kinerja ban.

    2020-06-16

  • Ban kasebut tanggung jawab kanggo kontak antarane awak mobil lan lemah, ngirim kabeh kekuwatan ing antarane permukaan dalan lan awak.

    2020-06-16

  • Jeneng lengkap ATV yaiku Kabeh Kendaraan Terrain (alat transportasi cocog kanggo kabeh terrain). Ban AVT minangka ban khusus kanggo khusus kendaraan jinis iki.

    2020-06-15

  • Ban ATV ban kebak kembang kembang lan lebar amba banget. Spesifikasi umume 200 \ 90-fz15.

    2020-06-15