Nanas Kembang ATV Universal Tyre
  • Air ProNanas Kembang ATV Universal Tyre

Nanas Kembang ATV Universal Tyre

Nanas Kembang ATV Universal Tyre digunakake kanggo nggunakake kendharaan off-road lan kendaraan alat ing pesisir, lumpur, rawa, gunung-gunung lan wilayah liyane.Ing pembuatan profesional, kita pengin nyedhiyakake sampeyan karo Kembang Nanas ATV Universal Tyre.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Nanas Kembang ATV Universal Tyre

 


1.Description of this Nanas Kembang ATV Universal Tyre

Nanas Kembang ATV Universal Tyre is widely applied to the use of off-road vehicles and tool vehicles in beaches, mud, swamps, mountains and other areas. As the professional manufacture, we would like to provide you Nanas Kembang ATV Universal Tyre.The above for Nanas Kembang ATV Universal Tyre. If you want to know more about Nanas Kembang ATV Universal Tyre, Spark ATV Universal Tire, Towed ATV Universal Tire, etc., you can contact us.



2.Parameter of this Nanas Kembang ATV Universal Tyre

Ing ngisor iki minangka data babagan detil ban pinoli universal ATV kembang nanas, muga-muga mbantu pangerten luwih apik.

KANGGO

SAIJAH

JENIS

P.R.

MAX INFL (P.S.I / BAR)

PIN (LBS / KGS)

OD (IN / MM)

SW (IN / MM)

RIM JENIS

CATETAN

JK600

23 * 10-10

TL

4

 

 

 

 

 

 

 

23 * -10

TL

4

 

 

 

 

 

 

KANGGO

SAIJAH

JENIS

P.R.

MAX INFL (P.S.I / BAR)

PIN (LBS / KGS)

OD (IN / MM)

SW (IN / MM)

RIM JENIS

CATETAN

 

22 * 11-10

TL

4

 

 

 

 

 

 

KANGGO

SAIJAH

JENIS

P.R.

MAX INFL (P.S.I / BAR)

PIN (LBS / KGS)

OD (IN / MM)

SW (IN / MM)

RIM JENIS

CATETAN

JK60

20 * 7-10

TL

4

 

 

 

 

 

 

 

19 * 10-9

TL

4

 

 

 

 

 

 

If you want to know more Nanas Kembang ATV Universal Tyre, or other related Spark ATV Universal Tire, Towed ATV Universal Tire…and other products, you can contact us.



3.  Image of this Nanas Kembang ATV Universal Tyre

If you want to know Nanas Kembang ATV Universal Tyre, more related products, such as Spark ATV Universal Tire, and Towed ATV Universal Tire… etc., you can contact us directly. We can provide you with more Nanas Kembang ATV Universal Tyre, related information, or Spark ATV Universal Tire, or Towed ATV Universal Tire… information sent to your e-mail.

Nanas Kembang ATV Universal Tyre 


Our Factory of this Nanas Kembang ATV Universal Tyre

Our factory has more experience in production Nanas Kembang ATV Universal Tyre,and we can provide multiple types related products, such as Spark ATV Universal Tire,Towed ATV Universal Tire,A Flower ATV Universal Tire,Herringbone Flower ATV Universal Tire,etc. If you want to know more details about these, welcome to contact us! As long as you need, we are always there.


Ningbo City Junkai Industri Karet Lan Perdagangan Co, Ltd diadegaké ing taun 2015 kanthi ibukutha sing kadaptar 2 yuta. Dununge ana ing zona industri saka Pekan Xiaocao, Kota Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalebu area seluas 15 hektar lan area tanduran sing luwih saka 10.000 meter persegi. Perusahaan gabungan bareng khusus ing desain, ngasilake lan adol ban kanggo kendharaan listrik, kendaraan rekreasi, motor lan kendharaan liyane.


Perusahaan kasebut tundhuk karo konsep "kualitas, inovasi, layanan", berorientasi kualitas, manajemen integritas, layanan pelacakan kabeh, lan ngeyel supaya nggawe produk berkualitas tinggi. Iki wis diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Rusia lan negara liya, lan entuk distributor domestik lan manca. Ulasan apik. Saiki duwe tim manajemen profesional lan luwih saka 100 teknisi, meh 100 peralatan otomatisasi profesional, kanthi nilai output taunan meh 50 yuta.



Our Service of this this Nanas Kembang ATV Universal Tyre

We have standardization process in production this Nanas Kembang ATV Universal Tyre, and ensuring our product’s quality.We have professional pre-sale team, they can answer your each questions, which are about Spark ATV Universal Tire,Towed ATV Universal Tire,A Flower ATV Universal Tire,Herringbone Flower ATV Universal Tire,etc.We have hard-working after-sales team, who are providing after-sales service and protection for our clients.

Kita bakal netepi prinsip konsisten, orientasi sing jujur ​​lan berorientasi layanan kanggo menehi produk sing bermutu kanggo pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Looking forward to your inquiry for this Nanas Kembang ATV Universal Tyre.





Panas Tags: Nanas Kembang ATV Universal Tyre, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China, Digawe ing China, Kualitas, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.