Tirai ATV Universal Tyre
  • Air ProTirai ATV Universal Tyre
  • Air ProTirai ATV Universal Tyre
  • Air ProTirai ATV Universal Tyre
  • Air ProTirai ATV Universal Tyre

Tirai ATV Universal Tyre

Spark ATV Universal Tyre digunakake kanggo nggunakake kendaraan off-road lan kendaraan alat ing pesisir, lumpur, rawa, gunung-gunung lan wilayah liyane. Nalika produksi profesional, kita pengin menehi sampeyan Spark ATV Universal Tyre.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tirai ATV Universal Tyre



1.  Description of this Tirai ATV Universal Tyre

Tirai ATV Universal Tyre is widely applied to the use of off-road vehicles and tool vehicles in beaches, mud, swamps, mountains and other areas.As the professional manufacture, we would like to provide you Tirai ATV Universal Tyre.

The above is for Tirai ATV Universal Tyre. If you want to know more about Butterfly Flower ATV Universal Tire, Small Square ATV Universal Tire, Towed ATV Universal Tire, etc., you can contact us.



2.  Parameter of this Tirai ATV Universal Tyre

The following is the data of the detailed parameters of the Tirai ATV Universal Tyre, I hope to help you have a better understanding.

KANGGO

SAIJAH

JENIS

P.R.

MAX INFL (P.S.I / BAR)

PIN (LBS / KGS)

OD (IN / MM)

SW (IN / MM)

RIM JENIS

CATETAN

SW696

22 * 10-10

TL

4

24

 

558

252

10x8

 

 

21 * 7-10

TL

4

24

254/115

538

176

10x5.5

 

 

20 * 10-10

TL

4

24

221/100

508

252

10x8

 

 

19 * 7-8

TL

4

24

254/115

480

175

8x5.5

 

 

18 * 9.5-8

TL

4

24

254/115

456

246

8x7

 

 

17 * 7-8

TL

4

24

254/115

431

175

8x5.5

 

 

16 * 8-7

TL

4

24

160/73

406

182

7x5.5

 

 

145 / 70-6

TL

4

24

156/71

347

125

6x4.5

 

 

13 * 5-6

TL

4

24

 

330

118

6x3.5

 

If you want to know more Tirai ATV Universal Tyre, or other related Small Square ATV Universal Tire, Towed ATV Universal Tire…and other products, you can contact us.



3.  Image of this Tirai ATV Universal Tyre

If you want to know Tirai ATV Universal Tyre, more related products, such as Small Square ATV Universal Tire, and Towed ATV Universal Tire… etc., you can contact us directly. We can provide you with more Butterfly Flower ATV Universal Tire, related information, or Small Square ATV Universal Tire, or Towed ATV Universal Tire… information sent to your e-mail.

Tirai ATV Universal Tyre 


Our Factory of this Tirai ATV Universal Tyre

Our factory has more experience in production Tirai ATV Universal Tyre,and we can provide multiple types related products, such as Small Square ATV Universal Tire,Towed ATV Universal Tire,A Flower ATV Universal Tire,Herringbone Flower ATV Universal Tire,etc. If you want to know more details about these, welcome to contact us! As long as you need, we are always there.


Ningbo City Junkai Industri Karet Lan Perdagangan Co, Ltd diadegaké ing taun 2015 kanthi ibukutha sing kadaptar 2 yuta. Dununge ana ing zona industri saka Pekan Xiaocao, Kota Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalebu area seluas 15 hektar lan area tanduran sing luwih saka 10.000 meter persegi. Perusahaan gabungan bareng khusus ing desain, ngasilake lan adol ban kanggo kendharaan listrik, kendaraan rekreasi, motor lan kendharaan liyane.


Perusahaan kasebut tundhuk karo konsep "kualitas, inovasi, layanan", berorientasi kualitas, manajemen integritas, layanan pelacakan kabeh, lan ngeyel supaya nggawe produk berkualitas tinggi. Iki wis diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Rusia lan negara liya, lan entuk distributor domestik lan manca. Ulasan apik. Saiki duwe tim manajemen profesional lan luwih saka 100 teknisi, meh 100 peralatan otomatisasi profesional, kanthi nilai output taunan meh 50 yuta.



Our Service of this this Tirai ATV Universal Tyre

We have standardization process in production this Tirai ATV Universal Tyre, and ensuring our product’s quality.We have professional pre-sale team, they can answer your each questions, which are about Small Square ATV Universal Tire,Towed ATV Universal Tire,A Flower ATV Universal Tire,Herringbone Flower ATV Universal Tire,etc.We have hard-working after-sales team, who are providing after-sales service and protection for our clients.

Kita bakal netepi prinsip konsisten, orientasi sing jujur ​​lan berorientasi layanan kanggo menehi produk sing bermutu kanggo pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Looking forward to your inquiry for this Tirai ATV Universal Tyre.





Panas Tags: Tirus ATV Universal, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China, Digawe ing China, Kualitas, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.