Tyre Kembang Kembang 54 548
  • Air ProTyre Kembang Kembang 54 548
  • Air ProTyre Kembang Kembang 54 548
  • Air ProTyre Kembang Kembang 54 548

Tyre Kembang Kembang 54 548

Pola SW 548 Highway Kembang Tyre padha karo mobil penumpang umum, nanging mobil penumpang sing luwih umum uga nggatekake kinerja off-road, yaiku pilihan utama kanggo kendharaan ing dalan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tyre Kembang Kembang 54 548

 


1.  Description of this Tyre Kembang Kembang 54 548

The pattern of Tyre Kembang Kembang 54 548 is similar to that of general passenger cars, but the more general passenger cars also take into account the off-road performance, which is the only choice for road off-road vehicles. Its pattern is moderate and shallow, that is, it has the stability of highway driving and retains certain off-road performance. Tyre Kembang Kembang 54 548 is mostly used for small jeep and sightseeing cars.As the professional manufacture, we would like to provide you Tyre Kembang Kembang 54 548.The above is for Tyre Kembang Kembang 54 548. If you want to know more about Tyre Kembang Kembang 54 548, JK 679 Highway Flower Tire, Tyre Kembang Kembang 54 548, SW 602 Highway Flower Tire, etc., you can contact us.

 

 

2.  Parameter of this Tyre Kembang Kembang 54 548

The following is the data of the detailed parameters of the Tyre Kembang Kembang 54 548, I hope to help you have a better understanding.

KANGGO

SAIJAH

JENIS

P.R.

MAX INFL (P.S.I / BAR)

PIN (LBS / KGS)

OD (IN / MM)

SW (IN / MM)

RIM JENIS

CATETAN

SW548

19 * 7-8

TL

4

22

 

 

 

 

 

 

20,5 * 8-10

TL

4

24

 

 

 

 

 

If you want to know more Tyre Kembang Kembang 54 548, or other related SW 679 Highway Flower Tire, JK 679 Highway Flower Tire, SW 602 Highway Flower Tire…and other products, you can contact us.



3.  Image of this Tyre Kembang Kembang 54 548

If you want to know Tyre Kembang Kembang 54 548, more related products, such as JK 679 Highway Flower Tire, Tyre Kembang Kembang 54 548, SW 602 Highway Flower Tire… etc., you can contact us directly. We can provide you with more Tyre Kembang Kembang 54 548, related information, or SW 679 Highway Flower Tire, or Tyre Kembang Kembang 54 548, or SW 602 Highway Flower Tire… information sent to your e-mail.

Tyre Kembang Kembang 54 548 


4.  Our Factory of this Tyre Kembang Kembang 54 548

Our factory has more experience in production Tyre Kembang Kembang 54 548,and we can provide multiple types related products, such as SW 679 Highway Flower Tire, JK 679 Highway Flower Tire, SW 602 Highway Flower Tire,etc. If you want to know more details about these, welcome to contact us! As long as you need, we are always there.


Ningbo City Junkai Industri Karet Lan Perdagangan Co, Ltd diadegaké ing taun 2015 kanthi ibukutha sing kadaptar 2 yuta. Dununge ana ing zona industri saka Pekan Xiaocao, Kota Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalebu area seluas 15 hektar lan area tanduran sing luwih saka 10.000 meter persegi. Perusahaan gabungan bareng khusus ing desain, ngasilake lan adol ban kanggo kendharaan listrik, kendaraan rekreasi, motor lan kendharaan liyane.


Perusahaan kasebut tundhuk karo konsep "kualitas, inovasi, layanan", berorientasi kualitas, manajemen integritas, layanan pelacakan kabeh, lan ngeyel supaya nggawe produk berkualitas tinggi. Iki wis diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Rusia lan negara liya, lan entuk distributor domestik lan manca. Ulasan apik. Saiki duwe tim manajemen profesional lan luwih saka 100 teknisi, meh 100 peralatan otomatisasi profesional, kanthi nilai output taunan meh 50 yuta.



5.Our Service of this Tyre Kembang Kembang 54 548

We have standardization process in production this Tyre Kembang Kembang 54 548, and ensuring our product’s quality. We have professional pre-sale team, they can answer your each questions, which are about SW 679 Highway Flower Tire, JK 679 Highway Flower Tire, SW 602 Highway Flower Tire,etc.We have hard-working after-sales team, who are providing after-sales service and protection for our clients.

Kita bakal netepi prinsip konsisten, orientasi sing jujur ​​lan berorientasi layanan kanggo menehi produk sing bermutu kanggo pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Looking forward to your inquiry for this Tyre Kembang Kembang 54 548.





Panas Tags: SW 548 Tirus Kembang Tirus, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China, Digawe ing China, Kualitas, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.