Tyre Kembang Kembang 67 679
  • Air ProTyre Kembang Kembang 67 679
  • Air ProTyre Kembang Kembang 67 679
  • Air ProTyre Kembang Kembang 67 679

Tyre Kembang Kembang 67 679

Pola SW 679 dalan kembang Tirus padha karo mobil penumpang umum, nanging mobil penumpang sing luwih umum uga nggatekake kinerja off-road, yaiku mung siji-sijine pilihan kanggo kendaraan ing dalan. Pola kasebut moderat lan cethek, yaiku, stabilitas nyopir dalan gedhe lan njaga kinerja off-road tartamtu. Tyro Kembang Kembang Lebak SW 679 biasane digunakake kanggo jip cilik lan mobil sing nyawang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tyre Kembang Kembang 67 679



1.  Description of this Tyre Kembang Kembang 67 679

The pattern of Tyre Kembang Kembang 67 679 is similar to that of general passenger cars, but the more general passenger cars also take into account the off-road performance, which is the only choice for road off-road vehicles. Its pattern is moderate and shallow, that is, it has the stability of highway driving and retains certain off-road performance. Tyre Kembang Kembang 67 679 is mostly used for small jeep and sightseeing cars. As the professional manufacture, we would like to provide you Tyre Kembang Kembang 67 679.The above is for Tyre Kembang Kembang 67 679. If you want to know more about Tyre Kembang Kembang 67 679, JK 679 Highway Flower Tire, SW 548 Highway Flower Tire, SW 602 Highway Flower Tire, etc., you can contact us.

 

 

2.  Parameter of this Tyre Kembang Kembang 67 679

The following is the data of the detailed parameters of the Tyre Kembang Kembang 67 679, I hope to help you have a better understanding.

KANGGO

SAIJAH

JENIS

P.R.

MAX INFL (P.S.I / BAR)

PIN (LBS / KGS)

OD (IN / MM)

SW (IN / MM)

RIM JENIS

CATETAN

SW679

25 * 10-12

TL

6

36

420/189

630

250

12x8

 

 

25 * 8-12

TL

6

36

352/160

620

198

12x6

 

 

22 * 10-10

TL

4

24

385/175

554

254

10x8

 

 

21 * 7-10

TL

4

24

220/100

520

175

10x5.5

 

 

20 * 10-10

TL

4

24

353/160

505

250

10x8

 

 

19 * 7-8

TL

4

24

176/80

480

172

8x5.5

 

 

18 * 9.5-8

TL

4

24

227/103

456

227

8x7

 

If you want to know more Tyre Kembang Kembang 67 679, or other related JK 679 Highway Flower Tire, SW 548 Highway Flower Tire, SW 602 Highway Flower Tire…and other products, you can contact us.



3.  Image of this Tyre Kembang Kembang 67 679

If you want to know Tyre Kembang Kembang 67 679, more related products, such as JK 679 Highway Flower Tire, SW 548 Highway Flower Tire, SW 602 Highway Flower Tire… etc., you can contact us directly. We can provide you with more Tyre Kembang Kembang 67 679, related information, or JK 679 Highway Flower Tire, or SW 548 Highway Flower Tire, or SW 602 Highway Flower Tire… information sent to your e-mail.

Tyre Kembang Kembang 67 679 


4.Our Factory of this Tyre Kembang Kembang 67 679

Our factory has more experience in production Tyre Kembang Kembang 67 679,and we can provide multiple types related products, such as JK 679 Highway Flower Tire, SW 548 Highway Flower Tire, SW 602 Highway Flower Tire,etc. If you want to know more details about these, welcome to contact us! As long as you need, we are always there.


Ningbo City Junkai Industri Karet Lan Perdagangan Co, Ltd diadegaké ing taun 2015 kanthi ibukutha sing kadaptar 2 yuta. Dununge ana ing zona industri saka Pekan Xiaocao, Kota Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalebu area seluas 15 hektar lan area tanduran sing luwih saka 10.000 meter persegi. Perusahaan gabungan bareng khusus ing desain, ngasilake lan adol ban kanggo kendharaan listrik, kendaraan rekreasi, motor lan kendharaan liyane.


Perusahaan kasebut tundhuk karo konsep "kualitas, inovasi, layanan", berorientasi kualitas, manajemen integritas, layanan pelacakan kabeh, lan ngeyel supaya nggawe produk berkualitas tinggi. Iki wis diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Rusia lan negara liya, lan entuk distributor domestik lan manca. Ulasan apik. Saiki duwe tim manajemen profesional lan luwih saka 100 teknisi, meh 100 peralatan otomatisasi profesional, kanthi nilai output taunan meh 50 yuta.



5.Our Service of this Tyre Kembang Kembang 67 679

We have standardization process in production this Tyre Kembang Kembang 67 679, and ensuring our product’s quality.We have professional pre-sale team, they can answer your each questions, which are about JK 679 Highway Flower Tire, SW 548 Highway Flower Tire, SW 602 Highway Flower Tire,etc.We have hard-working after-sales team, who are providing after-sales service and protection for our clients.

Kita bakal netepi prinsip konsisten, orientasi sing jujur ​​lan berorientasi layanan kanggo menehi produk sing bermutu kanggo pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Looking forward to your inquiry for this Tyre Kembang Kembang 67 679.





Panas Tags: SW 679 Lebuhraya Kembang Lebar, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China, Digawe ing China, Kualitas, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.