SW 692 Trailer Tyre
  • Air ProSW 692 Trailer Tyre

SW 692 Trailer Tyre

Ban Trailer SW 692 duwe bantalan beban sing luwih dhuwur lan resistor nganggo barang sing apik, bisa adaptasi karo kahanan dalan sing beda-beda, lan biasane digunakake kanggo treler kayu, cart alat, truk pallet. Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake ban SW 692 ban.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

SW 692 Trailer Tyre

 


1. Katrangan ban Trailer SW 693 iki

Ban Trailer SW 692 duwe bantalan beban sing luwih dhuwur lan resistensi nyandhang sing apik, bisa adaptasi karo kahanan dalan sing beda, lan biasane digunakake kanggo treler kayu, cart alat, truk pallet.Minangka Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyani ban SW 692 Trailer.Ing ngisor iki kanggo ban Trailer SW 692. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan ban SW 693 Trailer, ban SW 692 ban Trailer, lsp, sampeyan bisa hubungi kita.

 

 

2. Parameter ban Trailer SW 692 iki

Ing ngisor iki minangka data paramèter rinci SW 692 Trailer ban, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerteni.

KANGGO

SAIJAH

JENIS

P.R.

MAX INFL (P.S.I / BAR)

PIN (LBS / KGS)

OD (IN / MM)

SW (IN / MM)

RIM JENIS

CATETAN

SW692

22 * 12-8

TL

4

24

480/220

 

 

8x9

 

Yen sampeyan pengin ngerti ban SW 692 Trailer liyane, utawa ban SW 693 ban Trailer liyane lan produk liyane, sampeyan bisa hubungi kita.



3. Gambar ban Trailer SW 692 iki

Yen sampeyan pengin ngerti ban Trailer SW 692, produk liyane sing gegandhengan, kayata SW 693 ban Trailer etc., sampeyan bisa hubungi kita langsung. Kita bisa nyedhiyani ban SW 692 ban Trailer, informasi sing gegandhengan, utawa informasi ban SW 693 Trailer sing dikirim menyang e-mail sampeyan.

SW 692 Trailer Tyre 


4. Pabrik pabrik ban SW 692 iki

Pabrik kita duwe pengalaman luwih akeh ing produksi SW 692 Trailer ban kita bisa nyedhiyani macem-macem jinis produk sing ana gandhengane, kayata ban SW 693 Trailer, dll. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan, welcome hubungi kita! Yen sampeyan mbutuhake, kita mesthi ana.


Ningbo City Junkai Industri Karet Lan Perdagangan Co, Ltd diadegaké ing taun 2015 kanthi ibukutha sing kadaptar 2 yuta. Dununge ana ing zona industri saka Pekan Xiaocao, Kota Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalebu area seluas 15 hektar lan area tanduran sing luwih saka 10.000 meter persegi. Perusahaan gabungan bareng khusus ing desain, ngasilake lan adol ban kanggo kendharaan listrik, kendaraan rekreasi, motor lan kendharaan liyane.


Perusahaan kasebut tundhuk karo konsep "kualitas, inovasi, layanan", berorientasi kualitas, manajemen integritas, layanan pelacakan kabeh, lan ngeyel supaya nggawe produk berkualitas tinggi. Iki wis diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Rusia lan negara liya, lan entuk distributor domestik lan manca. Ulasan apik. Saiki duwe tim manajemen profesional lan luwih saka 100 teknisi, meh 100 peralatan otomatisasi profesional, kanthi nilai output taunan meh 50 yuta.



5.Ora layanan ban Trailer SW 692 iki

Kita duwe proses standarisasi kanggo ngasilake ban SW 692 Trailer iki, lan njamin kualitas produk kita. Kita duwe tim pra-profesional sing profesional, bisa mangsuli pitakon, yaiku babagan ban SW 693 ban Trailer, dll. Kita duwe tim penjualan sing sawise kerja keras, sing menehi layanan sawise-sales lan perlindungan kanggo para klien.

Kita bakal netepi prinsip konsisten, orientasi sing jujur ​​lan berorientasi layanan kanggo menehi produk sing bermutu kanggo pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Ngarepake pitakon sampeyan kanggo ban Trailer SW 692 iki.





Panas Tags: SW 692 Tirus Trailer, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China, Digawe ing China, Kualitas, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.