Ban SW 693 ban Trailer
  • Air ProBan SW 693 ban Trailer

Ban SW 693 ban Trailer

Ban Trailer SW 693 duwe bantalan beban sing luwih dhuwur lan resistor nganggo barang sing apik, bisa adaptasi karo kahanan dalan sing beda-beda, lan biasane digunakake kanggo treler kayu, cart alat, truk pallet. Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake ban SW 693 ban. Ing ngisor iki kanggo ban Trailer SW 693. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan ban SW 693 Trailer, ban SW 692 ban Trailer, lsp, sampeyan bisa hubungi kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ban SW 693 ban Trailer

 


1.  Description of this Ban SW 693 ban Trailer

Ban SW 693 ban Trailer has higher load bearing and good wear resistance, can adapt to different road conditions, and are mostly used for wood trailers, tool carts, pallet trucks.As the professional manufacture, we would like to provide you Ban SW 693 ban Trailer.The above is for Ban SW 693 ban Trailer. If you want to know more about Ban SW 693 ban Trailer, SW 692 Trailer tire, etc., you can contact us.

 


2.  Parameter of this Ban SW 693 ban Trailer

The following is the data of the detailed parameters of the Ban SW 693 ban Trailer, I hope to help you have a better understanding.

KANGGO

SAIJAH

JENIS

P.R.

MAX INFL (P.S.I / BAR)

PIN (LBS / KGS)

OD (IN / MM)

SW (IN / MM)

RIM JENIS

CATETAN

SW693

22 * 11-10

TL

6

36

440/200

554

268

10x8

 

If you want to know more Ban SW 693 ban Trailer, or other related SW 692 Trailer tire…and other products, you can contact us.



3.  Image of this Ban SW 693 ban Trailer

If you want to know Ban SW 693 ban Trailer, more related products, such as SW 692 Trailer tire… etc., you can contact us directly. We can provide you with more Ban SW 693 ban Trailer, related information, or SW 692 Trailer tire… information sent to your e-mail.

Ban SW 693 ban Trailer 


4.  Our Factory of this Ban SW 693 ban Trailer

Our factory has more experience in production Ban SW 693 ban Trailer,and we can provide multiple types related products, such as SW 692 Trailer tire,etc. If you want to know more details about these, welcome to contact us! As long as you need, we are always there.


Ningbo City Junkai Industri Karet Lan Perdagangan Co, Ltd diadegaké ing taun 2015 kanthi ibukutha sing kadaptar 2 yuta. Dununge ana ing zona industri saka Pekan Xiaocao, Kota Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalebu area seluas 15 hektar lan area tanduran sing luwih saka 10.000 meter persegi. Perusahaan gabungan bareng khusus ing desain, ngasilake lan adol ban kanggo kendharaan listrik, kendaraan rekreasi, motor lan kendharaan liyane.


Perusahaan kasebut tundhuk karo konsep "kualitas, inovasi, layanan", berorientasi kualitas, manajemen integritas, layanan pelacakan kabeh, lan ngeyel supaya nggawe produk berkualitas tinggi. Iki wis diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Rusia lan negara liya, lan entuk distributor domestik lan manca. Ulasan apik. Saiki duwe tim manajemen profesional lan luwih saka 100 teknisi, meh 100 peralatan otomatisasi profesional, kanthi nilai output taunan meh 50 yuta.



5.Our Service of this Ban SW 693 ban Trailer

We have standardization process in production this Ban SW 693 ban Trailer, and ensuring our product’s quality. We have professional pre-sale team, they can answer your each questions, which are about SW 692 Trailer tire,etc.We have hard-working after-sales team, who are providing after-sales service and protection for our clients.

Kita bakal netepi prinsip konsisten, orientasi sing jujur ​​lan berorientasi layanan kanggo menehi produk sing bermutu kanggo pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Looking forward to your inquiry for this Ban SW 693 ban Trailer.





Panas Tags: Ban Trailer SW 693, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China, Digawe ing China, Kualitas, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.