Tg Universal Tyre ATV
  • Air ProTg Universal Tyre ATV
  • Air ProTg Universal Tyre ATV
  • Air ProTg Universal Tyre ATV

Tg Universal Tyre ATV

ATV Universal Tyre ditrapake kanggo nggunakake kendaraan off-road lan kendaraan alat ing pesisir, lumpur, rawa, gunung-gunung lan wilayah liyane. Nalika produksi profesional, kita pengin menehi sampeyan Toll ATV Universal Tyre.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tg Universal Tyre ATV

 


1.  Description of this Tg Universal Tyre ATV

Tg Universal Tyre ATV is widely applied to the use of off-road vehicles and tool vehicles in beaches, mud, swamps, mountains and other areas.As the professional manufacture, we would like to provide you Tg Universal Tyre ATV.

The above is for Tg Universal Tyre ATV. If you want to know more about Tg Universal Tyre ATV, Spark ATV Universal Tire, Tg Universal Tyre ATV, etc., you can contact us.



2.  Parameter of this Tg Universal Tyre ATV

The following is the data of the detailed parameters of the Tg Universal Tyre ATV, I hope to help you have a better understanding.

KANGGO

SAIJAH

JENIS

P.R.

MAX INFL (P.S.I / BAR)

PIN (LBS / KGS)

OD (IN / MM)

SW (IN / MM)

RIM JENIS

CATETAN

SW697

145 / 70-6

TL

4

24

156/71

347

125

6x4.5

 

 

16 * 8-7

TL

4

24

160/73

406

182

7x5.5

 

If you want to know more Tg Universal Tyre ATV, or other related Spark ATV Universal Tire, Small Square ATV Universal Tire…and other products, you can contact us.



3.  Image of this Tg Universal Tyre ATV

If you want to know Tg Universal Tyre ATV, more related products, such as Spark ATV Universal Tire, and Tg Universal Tyre ATV… etc., you can contact us directly. We can provide you with more Butterfly Flower ATV Universal Tire, related information, or Spark ATV Universal Tire, or Small Square ATV Universal Tire… information sent to your e-mail.

Tg Universal Tyre ATV 


4.Our Factory of this Tg Universal Tyre ATV

Our factory has more experience in production Tg Universal Tyre ATV,and we can provide multiple types related products, such as Spark ATV Universal Tire, A Flower ATV Universal Tire, Herringbone Flower ATV Universal Tire,etc. If you want to know more details about these, welcome to contact us! As long as you need, we are always there.


Ningbo City Junkai Industri Karet Lan Perdagangan Co, Ltd diadegaké ing taun 2015 kanthi ibukutha sing kadaptar 2 yuta. Dununge ana ing zona industri saka Pekan Xiaocao, Kota Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalebu area seluas 15 hektar lan area tanduran sing luwih saka 10.000 meter persegi. Perusahaan gabungan bareng khusus ing desain, ngasilake lan adol ban kanggo kendharaan listrik, kendaraan rekreasi, motor lan kendharaan liyane.


Perusahaan kasebut tundhuk karo konsep "kualitas, inovasi, layanan", berorientasi kualitas, manajemen integritas, layanan pelacakan kabeh, lan ngeyel supaya nggawe produk berkualitas tinggi. Iki wis diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Rusia lan negara liya, lan entuk distributor domestik lan manca. Ulasan apik. Saiki duwe tim manajemen profesional lan luwih saka 100 teknisi, meh 100 peralatan otomatisasi profesional, kanthi nilai output taunan meh 50 yuta.



Our Service of this this Tg Universal Tyre ATV

We have standardization process in production this Tg Universal Tyre ATV, and ensuring our product’s quality.We have professional pre-sale team, they can answer your each questions, which are about Spark ATV Universal Tire,A Flower ATV Universal Tire,Herringbone Flower ATV Universal Tire,etc.We have hard-working after-sales team, who are providing after-sales service and protection for our clients.

Kita bakal netepi prinsip konsisten, orientasi sing jujur ​​lan berorientasi layanan kanggo menehi produk sing bermutu kanggo pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Looking forward to your inquiry for this Tg Universal Tyre ATV.





Panas Tags: TV Universal Tyre, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China, Digawe ing China, Kualitas, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.